Spring til indhold

Personlig og faglig profil

Fra uddannelse, frivilligt og fagligt virke, har jeg opnået stor forståelse for og erfaring med;

 • Landbrug
 • Samfund
 • Miljø, klimaoptimering og klimatilpasning
 • Bæredygtighed
 • Ledelse af teams og frivillige
 • Udvikling (Intraprenørskab & entraprenørskab)
 • Markedsføring (holistisk, SEO & SoMe), branding & PR
 • Administration (økonomi, regnskab & bogføring, arbejdsmiljø, personale, lovgivning og IT)
 • Kommunikation & formidling

Jeg brænder for at bruge min viden til at gøre en forskel for andre, og være en aktiv del af organisationer og samfundet, så jeg ved hjælp af min viden kan præge samfundet i en mere bæredygtig retning.

Jeg kan gøre en forskel i din organisation. Med stærke kompetencer inden for kommunikation, planlægning & strategi, samarbejde og udvikling af personer & organisationer.

Jeg trives ved omgang, vidensdeling og kommunikation til og med mennesker.

Jeg er ikke bange for at arbejde hårdt for, at den enkelte, teamet og organisationen udvikler sig henimod dets potentiale. Jeg går ikke af vejen for nye udfordringer, og er gerne med til at drive en udvikling.

Fritidsinteresser

Jeg finder stor fornøjelse i at engagere mig i faglige organisationer og vil gerne være med til at gøre en forskel.

Fritiden bruges på at deltage i faglige debatter på internettet, i politiske organisationer og NGO´er. Jeg har forskellige formands- og næstformandsposter, hvor jeg igennem mit virke arbejder for at præge samfundet imod en bæredygtig udvikling.

Jeg nyder at være fysisk aktiv med forskellige træningsformer og undervise i disse til børn og voksne. Af træningsformer kan der nævnes;

 • Funktionel træning
 • Tabata
 • Cirkel træning
 • Springgymnastik
 • Kampsport

En anden stor fritidsinteresse er hesteavl, hvor jeg har 3 New Forest ponyer sammen med min kone. Disse er opstaldet på min kones familiestutteri i Fredericia.

Jeg fornøjer mig med at skrive faglige tekster, hvor målet er at udgive egne fagbøger indenfor bæredygtighed, klimaforandringer selvforsyning, planetariske begrænsninger og landbruget på landet og i byen.