Spring til indhold

Lidt om Michael Bøtker Møller Nielsen

Michael Bøtker møller nielsen

32 års livserfaring

24 års specialisering i bæredygtighed


18 års bestyrelseserfaring indenfor uddannelse, politik og de grønne NGO’er

6 års formidlings/undervisningserfaring

5 års udviklingserfaring

Mit navn er Michael Bøtker Møller Nielsen, jeg er 32 år og er opvokset i systemet. Jeg bor sammen med min kone Louise og vi har 3 New Forest ponier. Vi bruger vores dagligdag på træning og frivilligt arbejde.


Til daglig arbejder jeg med content markedsføring, branding & bæredygtig udvikling, hvor jeg gør brug af min uddannelse som bachelor in Agricultural and Environmental Management. Jeg er tværfaglig og holistisk orienteret, og har erfaring med ledelse, online markedsføring, rekruttering, udvikling, økonomi, events og undervisning/formidling i/om bæredygtighed, biologi, geografi, samfund, matematik og naturteknik.


I min fritid dyrker jeg min passion for tværfaglighed og bæredygtighed, ved at læse, skrive og tilegne mig nye færdigheder. Når jeg ikke lige dygtiggøre mig, er jeg aktiv i forskellige foreninger og dyrker motion, som begge er en stor del af mit liv.


De sidste 2 år har jeg været næstformand i Socialdemokratiet Årslev partiforening og medlem af Socialdemokratiets fællesledelsens repræsentantskab i Faaborg-Midtfyn Kommune, som er blevet til nogle lærerige år, hvor jeg har fået en god indsigt i det politiske liv, som nu skal anvendes i mit kandidatur som regionalpolitiker i region Syddanmark. Jeg brænder for, at udvikle samfundet i en bæredygtig holistisk retning.

Jeg har mine ben solidt plantet i bæredygtigheden og brænder for, at udvikle et helhedsorienteret samfund til glæde og gavn for virksomheder, organisationer og borgere i region Syddanmark.


Selvom min hjemmeside har visse mangler (blandt andet billeder og nyhedsbrev), så oser den af viden, så bær venligst over med mig. Det hele er på vej. Processen er god og lærerig, men har du nogen spørgsmål eller vil du møde mig til kaffesamtale.

Da kan du få fat i mig på email; michael_bmn@hotmail.comTelefon nummer; +4522760667